Bora Bora Haarwerken

Bora Bora Haarwerken te Bree is gespecialiseerd in haarprothesen en haartoevoegingen voor dames en heren.
Bij haarverlies door bijvoorbeeld chemo zorgen wij voor een haarprothese die perfect aansluit bij uw huidig kapsel, maar ook maatwerk haarprothesen, contactskin voor heren, enz behoren tot mogelijke oplossingen.

De beste versie van jezelf

Bij elke klant gaan we in dialoog en bekijken we welke de beste optie is om eindelijk komaf te maken met dit haarprobleem.
Of je nu haaruitval hebt door chemo een vorm van alopecia of gewoon dun haar met een zichtbare hoofdhuid, Bora Bora Haarwerken zorgt voor een uniek haarwerk waarmee je jezelf kan zijn, de beste versie van jezelf!

Follea afbeelding
Follea afbeelding
Follea afbeelding
Follea afbeelding

foto’s © Follea (follea.nl)

Aparte ingang

Bora Bora Haarwerken in Bree bevindt zich in het zelfde gebouw als het kapsalon, maar er is een aparte ingang voorzien (als u naar het gebouw kijkt, rechts van de hoofdingang) zodat u discreet geholpen kan worden.

Ingang Bora Bora Haarwerken

Krijgt u weldra chemotherapie waardoor uw haren mogelijk zullen uitvallen?

Maak gerust vrijblijvend een afspraak met ons. Ik meet alvast uw hoofd op, we bespreken de juiste haarkleur en het gepaste kapsel aan de hand van onze pasmodellen . U hebt uw haarwerk onmiddellijk of op zeer korte termijn, nl binnen de 2-3 werkdagen.

Toch geen haaruitval? Dan kan u uw haarwerk kosteloos annuleren!

Kom gerust vrijblijvend even langs, zodat we samen kunnen bekijken welke pruik voor u de beste oplossing is.
Wij zorgen dat u snel geholpen wordt.